fbpx

Over Ons

SBK ONLINE MARKETING

Sbkomarketing is een jong bedrijf uit Enschede dat in 2018 is opgericht door Shervin Ignacia. Het bedrijf is ontstaan vanuit zijn passie voor webdesign, digitale marketing, ICT en dansen. Wat begonnen is als: “af en toe een website maken voor vrienden en kennissen”, is geëindigd in een bedrijf dat gespecialiseerd is in het opzetten, onderhouden en optimaliseren van WordPress gebaseerde websites, Google & sociale media advertisements, ontwerpen van logo en meer.

Shervin Ignacia (Eigenaar)

Onze Visie

Een bedrijf opstarten is al moeilijk genoeg, al helemaal voor mensen die dit voor het eerst gaan doen. Wij willen hen dan ook helpen met het opstarten hiervan. Ons doel is dan ook om ieder bedrijf een kans te geven om online aan de slag te kunnen gaan. Hierdoor kunnen wij u helpen om uw droom als ondernemer waar te maken.

Met behulp van up-to-date technologieën zoals responsive webdesign ondersteunen wij de klant bij het verwezenlijken van zijn doelstellingen. Wij beperken ons niet alleen tot ons CMS-systeem maar bieden ook verschillende diensten aan. Maatwerk is dan ook voor ons geen uitzondering. Wij bieden onze klanten een helpende hand bij vraagstukken op het gebied van webdesign, marketing, promotie, drukwerk, social media, huisstijlen, logo’s en nog veel meer. We houden het graag laagdrempelig en vinden een prettig contact met de klant belangrijk.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Sbk Online Marketing is van 09:00 uur tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar op +053 852 9339 voor onze bestaande klanten zijn we 27/4 bereikbaar. Daarnaast kun je ons altijd benaderen door gebruik te maken van het online contactformulier. Je kunt tevens een mail sturen naar info@sbkomarketing.nl

Logo sbkomarketing over ons - website laten maken - elementor website laten maken

Inloggen

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Terms of Service van toepassing zijn.

Je account wordt automatisch gemaakt wanneer je je aanmeldt voor een van onze cursussen

Translate

Sbkomarketing maakt gebruik van cookies tijdens jouw websitebezoek

Om je beter en persoonlijker te helpen, analyseren we het websiteverkeer. Hiermee kunnen we content en advertenties personaliseren en functies voor social media bieden. Deze gegevens worden gedeeld met onze partners en zij kunnen dit aanvullen met informatie die je eerder aan ze hebt verstrekt.