fbpx

Over Sbkomarketing

Sbkomarketing is een jong bedrijf uit Enschede dat in 2018 is opgericht door Shervin Ignacia. Het bedrijf is voortgekomen uit zijn passie voor webdesign, digitale marketing, ICT en dansen. Wat begon als ‘af en toe een website maken voor vrienden en kennissen’, heeft zich ontwikkeld tot een bedrijf dat gespecialiseerd is in het opzetten, onderhouden en optimaliseren van WordPress-gebaseerde websites, Google- en sociale mediaadvertenties, het ontwerpen van logo’s en meer.”

Waarom Werken Met Sbkomarketing

Moderne Website

Wij creëren moderne en professionele websites die jouw bedrijf of merk online presenteren op een unieke en aantrekkelijke manier, afgestemd op jouw behoeften en doelstellingen.

Hoog in Google

Met onze expertise in zoekmachineoptimalisatie (SEO) helpen we jouw website hoger te ranken in de zoekresultaten van Google. Zo krijg je meer zichtbaarheid en trek je meer potentiële klanten aan.

Website Onderhoud

Laat het onderhoud van je website aan ons over, zodat jij je kunt concentreren op jouw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat jouw website altijd up-to-date is, veilig en probleemloos functioneer

WordPress Training

Leer zelf je website beheren en optimaliseren met onze WordPress training. We bieden praktische en gepersonaliseerde trainingen, zodat je het maximale uit je WordPress website kunt halen.

Webshop

Wil je een online winkel opzetten? Wij bouwen gebruiksvriendelijke webshops die voldoen aan de laatste e-commerce trends, zodat je producten of diensten succesvol online kunt verkopen.

WordPress Support

Heb je technische problemen met je WordPress website? Ons supportteam staat voor je klaar om snel en efficiënt oplossingen te bieden, zodat jouw website weer optimaal functioneert.

Onze Visie

Een bedrijf opstarten is al moeilijk genoeg, al helemaal voor mensen die dit voor het eerst gaan doen. Wij willen hen dan ook helpen met het opstarten hiervan. Ons doel is dan ook om ieder bedrijf een kans te geven om online aan de slag te kunnen gaan. Hierdoor kunnen wij u helpen om uw droom als ondernemer waar te maken.

Met behulp van up-to-date technologieën zoals responsive webdesign ondersteunen wij de klant bij het verwezenlijken van zijn doelstellingen. Wij beperken ons niet alleen tot ons CMS-systeem maar bieden ook verschillende diensten aan. Maatwerk is dan ook voor ons geen uitzondering. Wij bieden onze klanten een helpende hand bij vraagstukken op het gebied van webdesign, marketing, promotie, drukwerk, social media, huisstijlen, logo’s en nog veel meer. We houden het graag laagdrempelig en vinden een prettig contact met de klant belangrijk.

Ontwerp van hoge kwaliteit
90%
Ervaren ontwerper
95%

Neem Contact

Sbk Online Marketing is van 09:00 uur tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar op +053 852 9339 voor onze bestaande klanten zijn we 27/4 bereikbaar. Daarnaast kun je ons altijd benaderen door gebruik te maken van het online contactformulier. Je kunt tevens een mail sturen naar info@sbkomarketing.nl

Cookie Settings

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, websiteverkeer te analyseren en gepersonaliseerde inhoud te leveren. Lees onze