fbpx

WordPress Onderhoudspakketten

WordPress Onderhoud

Vertrouwd door meer dan 41 ondernemers

Website Onderhoud

Zelf geen ervaring of geen tijd om je bezig te houden met de technische hosting of het WordPress onderhoud van je website? Ook daarvoor mag je ons inschakelen. Met WordPress onderhoud bedoelen we plugins en themes moeten bijgewerkt worden, de website moet beveiligd worden tegen inbraak, backups moeten dagelijks gedraaid worden zodat je bij een calamiteit direct weer online bent, DNS, SSL certificaten, caching, database cleanup. Broken links gefixt, 301 omleidingen, plugin conflicten. En het is fijn om te weten wanneer jouw website een keer offline is.

Je hoeft nooit meer om te kijken naar het onderhoud van je WordPress-website of -webshop: wij houden jouw website veilig en up-to-date.

inghoud WordPress Onderhoud

MAANDELIJKSE UPDATES

Wij verzorgen de maandelijkse updates van uw website CMS en de bijbehorende plugins. Voorafgaand aan het updaten maken wij uiteraard volledige backup van uw huidige website en de bijbehorende SQL-databases waarna wij de updates daadwerkelijk gaan uitvoeren. Na de installatie volgen er een aantal uitgebreide tests 

WEBSITE BEVEILIGING

Per minuut zijn er inbraakpogingen op uw website. Met een firewall op de website beveiligen wij uw website tegen inbraakpogingen.  Daarnaast monitoren we of er verdachte inlogpogingen plaatsvinden op uw website, we krijgen hier ook direct een melding van. In dit geval blokkeren we uiteraard de direct de toegang tot de website van buitenaf.

ONDERSTEUNING & SUPPORT

Heeft u een probleem of vragen over de werking van uw website, de onderliggende plugins of overige functionaliteiten? Neem gerust contact met ons op, we helpen u dan graag op weg. Onze helpdesk is bereikbaar tijdens werkdagen van 08:30 tot 17:30 of 24/7 hangt af van je onderhoudsovereenkomst.

WEBSITE CONTENT BEHEER

Indien gewenst verzorgen wij het volledige beheer van de content voor u. U levert hierbij zelf per mail de teksten en afbeeldingen aan en wij zorgen ervoor dat de gewenste informatie netjes beschikbaar komt op uw nieuwe website.

Geen zorgen meer met WordPress Onderhoud

WordPress Onderhoudspakketten

0.5 u per maand

€30

Per maand

1 u per maand

€58

Per maand

3 u per maand

€118

Per maand

gratis steun

1 MAAND GRATIS

Wordpress Onderhoud
Je krijgt een maand GRATIS steunen met de ouderhoud van uw website. Vraag een offerte vandaag of maak een afspraak met een van onze collega's

Offerte aanvragen
WordPress Onderhoud

Website Onderhoud
Wil je een WordPress Onderhoud support voor je webiste? Dan ben je bij de juiste plek. Vraag je offerte vandaag via de formulier of Whatsapp en we sturen je binnen 24 uur een voorstel met een gedetailleerde offerte voor een Website Onderhoud.

Maak een persoonlijke afspraak

Nieuws & berichten

Inloggen

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Terms of Service van toepassing zijn.

Je account wordt automatisch gemaakt wanneer je je aanmeldt voor een van onze cursussen

Translate

Sbkomarketing maakt gebruik van cookies tijdens jouw websitebezoek

Om je beter en persoonlijker te helpen, analyseren we het websiteverkeer. Hiermee kunnen we content en advertenties personaliseren en functies voor social media bieden. Deze gegevens worden gedeeld met onze partners en zij kunnen dit aanvullen met informatie die je eerder aan ze hebt verstrekt.